Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Topfavoriet neemt niks voor lief in CL: 'Met BATE weet je het nooit'

Laatste update:

Zoals het een goed voorzitter betaamt, liet Josep Maria Bartomeu echter weten dat het niet eenvoudig zal worden voor zijn club. "Zwakke tegenstanders bestaan niet. Ze zijn allemaal sterk", luidde zijn reactie op de loting. "Het is een interessante groep." Ook voormalig sportief directeur Andoni Zubizarreta hield een slag om de arm. "Met BATE weet je het bijvoorbeeld nooit. Het hangt bij die club ook af van het moment waarop je ze treft. En de reis is zwaar."

De lastigste duels voor los Azulgrana zijn hoogstwaarschijnlijk de confrontaties met Leverkusen en Roma. Normaal gesproken zullen de nummer vier van Duitsland en de nummer twee van Italië onderling strijden om de tweede plek. Ook Rudi Garcia, coach van de Romeinen, is echter op zijn hoede. "BATE heeft in 2012 Bayern München verslagen. En Bayer is een Duitse ploeg, die zijn altijd sterk. Los van Barcelona is het een open groep."

Ook Garcia ziet het uitduel in Wit-Rusland als mogelijk struikelpunt, maar clubicoon Francesco Totti kijkt vooral uit naar de ontmoetingen met de Champions League-houder. "Elke wedstrijd in de Champions League is prachtig, maar tegen Barcelona is het extra bijzonder. Het zijn stuk voor stuk uitdagende duels, wel vol met valkuilen. We gaan iedere wedstrijd geconcentreerd in. We zullen het maximale geven."

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
4
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
5
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties