Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Topkandidaat Bas Dost kan droomtransfer naar Londen maken'

Laatste update:

Volgens de Daily Mail bereidt Tottenham momenteel een bod voor op de achttienvoudig Oranje-international. Mourinho hekelt volgens de berichtgeving de luie houding van veel spelers binnen de selectie en zou in Dost een welkome versterking zien. De aanvaller wordt door de Portugees gezien als een hardwerkende targetman die de ploeg een nieuwe impuls kan geven.

Mourinho heeft meerdere keren aangegeven dat hij graag nog een spits wil toevoegen aan zijn selectie. Na de 0-1 nederlaag tegen Everton afgelopen zondag is Mourinho tot de conclusie gekomen dat een nieuwe optie in de spits absolute noodzaak is voor de club. Dost, die nog twee jaar vastligt bij Eintracht Frankfurt, geldt als de belangrijkste kandidaat om Tottenham te versterken. De afgelopen tijd wordt de aanvaller ook gelinkt aan Club Brugge.

De routinier was twee jaar geleden ook al in beeld bij Tottenham, maar destijds kwam het niet tot een deal. Dost speelt sinds vorig jaar zomer bij Eintracht Frankfurt. Tot op heden staat de aanvaller op 11 doelpunten en 3 assists in 31 wedstrijden voor de Duitse club. Dost was eerder actief bij FC Emmen, Heracles Almelo, sc Heerenveen, VfL Wolfsburg en Sporting Portugal.

Zou Bas Dost een goede aankoop zijn voor Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
68
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties