Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Topper door keepersfout onbeslist; Jackson loopt één op één bij FC Porto

Laatste update:

Benfica - Sporting Portugal 1-1
Benfica opende na een levendige beginfase de score in het Estádio da Luz. Nicolas Gaitán was het eindstation van een aanval over vele schijven en schoot na twaalf minuten hard binnen. De bezoekers van Sporting kwamen na twintig minuten echter langszij: Artur wilde de bal op zijn linksback spelen, maar mikte het leer tegen André Carrillo aan en daardoor kon Islam Slimani voor de gelijkmaker zorgen. Dat was het eerste doelpunt van os Leões op bezoek bij Benfica sinds 2007.

De Algerijn, Slimani dus, had voor rust ook nog de 1-2 op zijn schoen, maar ditmaal mikte hij recht op Artur.De keeper van Benfica blunderde bij de tegentreffer opzichtig, maar groeide in de wedstrijd en voorkwam in de absolute slotfase dat zijn elftal met lege handen achterbleef. Nani bediende Slimani, maar de spits stuitte niet voor het eerst op Artur. Benfica staat nu op zeven punten in drie wedstrijden, terwijl Sporting tot dusver vijf punten heeft vergaard.


FC Porto - Moreirense 3-0
Porto speelde geen grootste wedstrijd, maar won dus wel en heeft in dit voetbaljaar met Bruno Martins Indi in de verdediging nog geen doelpunt hoeven incasseren. De van Feyenoord overgekomen Nederlander heeft nog geen seconde gemist en stond zondag dus weer in de basiself. Porto kreeg pas na de eerste twintig minuten wat meer controle over het duel, maar aanvoerder Jackson Martínez kon maar niet worden bereikt. Verder dan een gevaarlijk schot van Danilo kwam Porto voor rust niet.

De openingstreffer viel uiteindelijk twintig minuten voor tijd: Óliver Torres tikte op aangeven van Yacine Brahimi binnen. De ban was gebroken en Jackson maakte er na 83 minuten met een kopbal 2-0 van. Cha Cha Cha was drie minuten voor tijd met een lage schuiver opnieuw trefzeker en staat dit seizoen al op vijf goals in vijf officiële duels. Kort voor die 3-0 had Juan Quintero overigens een strafschop gemist. Een smet op de zege was het uitvallen van Óliver; hij liep een schouderblessure op.

-
Denk jij dat FC Porto kampioen wordt?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties