Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Topper tussen Lyon en PSG eindigt door strafschop Zlatan onbeslist

Laatste update:

Hubert Fournier, de trainer van Lyon, stookte het vuurtje twee dagen voor het duel in Stade Gerland al flink op. Hij zei vrijdag dat Ibrahimovic de scheidsrechters in de Ligue 1 steevast in het Engels of Italiaans beledigt, omdat zij dat toch niet kunnen verstaan. Toeval of niet: Ibrahimovic oogde een stuk scherper dan de voorgaande weken. Hij leek ook al gauw voor de 0-1 te zorgen, want na een knappe controle met de borst schoot hij raak, maar de Zweed werd afgevlagd wegens buitenspel. Beide partijen waren aan elkaar gewaagd en kregen enkele goede kansen.

Corentin Tolisso schoot van ver tegen de paal van doelman Salvatore Sirigu en aan de andere kant stuitte Edinson Cavani op Anthony Lopes. Ook David Luiz liet even later een goede mogelijkheid onbenut. Les Parisiens kregen uiteindelijk het deksel op de neus, want na een half uur werd het 1-0. Ibrahimovic leed rond de middellijn balverlies en in de daaropvolgende aanval van Lyon was Clinton N'Jie trefzeker, nadat Nabil Fekir de bal met zijn hoofd voor hem had klaargelegd. PSG moest in de tweede helft in de achtervolging en kreeg genoeg kansen op de 1-1.

Lopes had een katachtige reflex in huis op twee kopballen van Ibrahimovic en hield ook Cavani van scoren af. Ruim twintig minuten voor tijd kwamen de gasten van Laurent Blanc dan toch op gelijke hoogte: Rose veroorzaakte na een overtreding op Marco Verratti een strafschop en die werd gemist door Ibrahimovic. Omdat de spelers van Lyon te vroeg waren ingelopen, liet Clément Turpin de elfmetertrap echter overnemen en in tweede instantie maakte Ibrahimovic geen fout. Daarmee tekende hij direct voor de eindstand in Stade Gerland.

-
Een terechte uitslag?

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
36
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
35
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties