Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Topscorer Dost verstevigt positie en is weer goud waard voor Sporting

Laatste update:

Sporting had het aanvankelijk lastig in Guimaraes. De hoofdstedelingen leken te gaan rusten met een gelijke stand nadat Alan Ruiz een eigen doelpunt van Bruno César ongedaan had gemaakt, maar zochten de kleedkamer uiteindelijk toch op met een achterstand. Een gemakkelijk gegeven strafschop werd op slag van rust door Cauê Cecilio benut. De Braziliaan mocht aanleggen vanaf elf meter na een ongelukkige botsing tussen doelman Rui Patrício en Emmanuel Boateng.

Na de onderbreking zou Sporting echter alsnog de rug rechten. Halverwege de tweede helft liep Dost een rebound binnen nadat een schot van Daniel Podence op de paal belandde, waarna Adrien Silva zeventien minuten voor tijd raak schoot op de rand van het strafschopgebied. Luc Castaignos zat negentig minuten op de bank bij Sporting.

-
Wordt Bas Dost dit seizoen topscorer van de Portugese competitie?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
18
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties