Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marciano Vink is 'heel enthousiast' over kersvers Ajax-trainer Francesco Farioli

Laatste update:

"Ze zijn in ieder geval voor de eerste of tweede keus gegaan", steekt Vink van wal in gesprek met presentatrice Fresia Cousiño Arias. "Het hing de hele tijd boven de markt: 'Ten Hag willen we heel graag hebben', en Farioli zou best een hele goede optie zijn."

"Ik denk dat er met Farioli in ieder geval duidelijkheid is en dan kan je nu toewerken naar het nieuwe seizoen. De berichten van alle Nederlanders die met hem gewerkt hebben bij Nice, zijn best wel heel positief." Zo liet Calvin Stengs zich in een eerder stadium positief uit over de 35-jarige Italiaan.

"Wat ook vrij positief kán zijn, want dat weten we natuurlijk nog niet, is dat Ajax dit jaar verdedigend heel veel gaten heeft laten vallen: 61 tegengoals. En hij staat wel echt bekend om het feit dat hij het elftal zó goed laat staan, zó goed positioneert... Langdurig balbezit, goede opbouw. Dat je van daaruit minder weggeeft, vind ik wel positief."

"Hij heeft 29 goals tegen gehad in de competitie. Aan de ene kant ben ik heel enthousiast, om een voor ons onbekende aan het werk te zien met Ajax."

OGC Nice eindigde dit seizoen als vijfde in de Ligue 1. Tot aan de één na laatste speelronde maakten de Zuid-Fransen nog kans om bij de eerste drie te eindigen, maar een nederlaag tegen Paris Saint-Germain gooide roet in het eten.

Ajax ging in eerste instantie voor Graham Potter, maar de onderhandelingen tussen de partijen liepen op niets uit. Ook Erik ten Hag werd genoemd, maar de oefenmeester is nog altijd werkzaam bij Manchester United. Farioli, die met Daniele Cavalletto en Felipe Sánchez Mateo twee assistenten meeneemt, tekent tot medio 2027 in de Johan Cruijff ArenA.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Duitse politie schiet dicht bij Oranje-fanzone man met hakbijl neer
21
Fraaie beelden tonen hoe Nederlands elftal-fans Hamburg oranje kleuren
20
Vermoedelijke XI Nederland - Polen: Koeman kiest tussen Frimpong en Dumfries
70
Memphis Depay reageert in nieuw nummer met Akwasi op 'haarbandgate'
47
'Atlético Madrid zet vol in op komst van andere Feyenoorder dan Mats Wieffer'
43
'Ik hoop dat ik minuten ga maken bij Oranje en dat ik mezelf kan laten zien'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties