Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Topseizoen met Feyenoord levert Arne Slot weer fraaie onderscheiding op

Laatste update:

Slot was na het binnenhalen van de landstitel met Feyenoord al de favoriet voor het winnen van de ereprijs en mag die nu inderdaad aan de collectie toevoegen. De coach uit Bergentheim troefde Pascal Jansen (AZ), Ron Jans (FC Twente), Joseph Oosting (RKC Waalwijk) en Maurice Steijn (Sparta Rotterdam) af. Vorig jaar won Slot de Rinus Michels Award ook, al werd hij toen geen kampioen van Nederland. Die eer was voorbehouden aan Erik ten Hag en Ajax.

De Tukker is nu ook niet meer de enige trainer die de award twee keer op rij won. Slot pakte de prijs dit jaar en vorig jaar, terwijl Ten Hag in 2019 en in 2021 zichzelf de beste trainer van Nederland mocht noemen. In 2020 werd de Rinus Michels Award niet uitgereikt omdat het coronavirus toen rondwaarde in Nederland en de competities vroegtijdig werden afgebroken.

Keuken Kampioen Divisie
Schreuder mocht ondertussen de prijs van de trainersvakbond Coaches Betaald Voetbal (CBV) voor beste trainer van de Keuken Kampioen Divisie in ontvangst nemen. De broer van voormalig Ajax-trainer Alfred Schreuder promoveerde met PEC naar de Eredivisie, al werd hij geen kampioen op het tweede niveau in Nederland. John Lammers en Heracles Almelo kregen dat voor elkaar.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties