Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Toptalent dronken op kampioensfeest: 'Deze shit is helemaal van ons!'

Laatste update:

Renato maakte in de kleedkamer direct een aantal blikjes Sagres-bier soldaat en die vielen kennelijk niet best, want het naar Bayern München overstappende toptalent kon de televisieploeg van Benfica TV al niet meer nuchter te woord staan. In Portugal werd de hashtag #IsRenatoSoberYet heel snel populair.

"Het 35e kampioenschap, meer heb ik niet te zeggen. Deze is voor alle Benfiquistas die in goede en slechte tijden achter ons zijn blijven staan. Deze shit is helemaal van ons!", zei Renato onder meer. Op de vraag of hij ooit terugkeert in Lissabon, zei hij: "Ja, Benfica is mijn thuis en dat zal het altijd blijven."



Denk jij dat Renato Sanches gaat slagen bij Bayern?

Meer nieuws

Youri Mulder oppert Eredivisie-speler die Kroos kan opvolgen bij Real Madrid
0
'Stijn van Gassel kan direct na degradatie kiezen uit drie Eredivisie-clubs'
3
Precieze bedrag dat Feyenoord voor Priske betaalt lijkt bekend
25
Live meepraten in oefeninterlands: Duitsland - Oekraïne
0
Live meepraten in oefeninterlands: Engeland - Bosnië-Herzegovina
3
Officieel: Real Madrid bevestigt komst van Kylian Mbappé
147

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties