Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Toptalent FC Barcelona heeft jeugdcontract en is voor 10 miljoen op te pikken

Laatste update:

Het toptalent is bezig aan een indrukwekkend seizoen en ziet dat dus mogelijk snel beloond worden met een verbeterde verbintenis. Zijn huidige jeugdcontract loopt tot medio 2026.

Wat Barcelona betreft zet Cubarsí nog voor het einde van het seizoen zijn handtekening onder de nieuwe deal. Het betreft een contractverlenging met een aanzienlijke salarisverhoging en een nieuwe afkoopclausule, ter waarde van een miljard euro. Barcelona ziet in Cubarsí een belangrijke pion voor de toekomst.

Hoe de verdediger zelf tegenover een nieuwe verbintenis staat is onbekend. Cubarsí kwam in 2018 over van de jeugdopleiding van Girona en nadien heeft hij zich snel door de jeugdteams van La Masia heen gespeeld.

In januari van dit jaar maakte Cubarsí zijn debuut in de hoofdmacht van Barcelona. In de bekerwedstrijd tegen Unionistas (1-3 winst) deed hij een helft mee. Sindsdien is het snel gegaan voor de mandekker.

De teller staat inmiddels op dertien optredens in de hoofdmacht van Barcelona en de laatste weken krijgt Cubarsí steevast een basisplek van trainer Xavi. Het leverde de tiener in maart zelfs zijn interlanddebuut op.

Jose Luis De La Fuente, bondscoach van het nationale elftal van Spanje, is overtuigd geraakt van de kwaliteiten van Cubarsí en liet hem in de oefenduels tegen Colombia (0-1 verlies) en Brazilië (3-3) invallen.

Meer nieuws

AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
6
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
8
ADO Den Haag overleeft knotsgekke tweede helft en meldt zich bij laatste vier
18
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties