Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Toptalent Feyenoord kijkt op naar Boëtius: 'Zelf ben ik ook behendig'

Laatste update:

''Ik heb de afgelopen jaren heel veel gekeken naar Eljero Elia en Jean-Paul Boëtius. Het zijn spelers die op dezelfde positie spelen als ik en ik vind het fijn om naar hen te kijken", vertelt de jongeling in Feyenoord Magazine. "Ik vond het bijzonder om in de voorbereiding mee te trainen met het eerste en samen met Boëtius op het veld te staan. We kunnen het ook goed met elkaar vinden, maakten al snel grapjes met elkaar. Boëtius is een speler met veel behendigheid en dat combineert hij met snelheid. Zelf ben ik ook behendig, maar vooral via de combinatie. Boëtius is heel sterk in één tegen één, dat wil ik zelf ook worden.''

Touré belandde in 2013 in de jeugdopleiding van Feyenoord, dat hem oppikte bij FC Dordrecht. Hij staat in Rotterdam te boek als toptalent. ''Er was ook veel interesse van andere clubs, maar bij Feyenoord was het gevoel gelijk goed", zegt hij over zijn keuze voor de havenclub. "Het beviel me hoe het eraan toegaat en hoe aardig de mensen voor mij waren. Deze club heeft mij het vertrouwen gegeven. Nu is mijn eerste grote doel om De Kuip te halen en daar de mensen blij te maken.''

Zie jij Cheick Touré op termijn uitgroeien tot een vaste waarde bij Feyenoord?

Meer nieuws

PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
92
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
36
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
20
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
13
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties