Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Toptalent Musiala kan Bayern verlaten: deze drie grootmachten willen toeslaan'

Laatste update:

Bayern kijkt ver vooruit en probeert voor te sorteren op de selecties van de toekomst. Der Rekordmeister hoopt dat Musiala onderdeel zal zijn van die toekomst en wil alvast met de creatieveling om tafel om een hernieuwde verbintenis.

De 21-jarige Musiala is nog niet zeker van waar hij zijn carrière wil vervolgen. Of hij verlengt bij Bayern hangt af van een tweetal factoren: het toekomstplan van de club en het salaris dat hij kan opstrijken in de Allianz Arena.

Dat laatste element kan voor Bayern een obstakel gaan vormen. De Duitse topclub staat erom bekend niet bereid te zijn eindeloos voor spelers te betalen en kan wat dat betreft vaak niet opboksen tegen clubs uit, bijvoorbeeld, de Premier League.

Een aantal Engelse clubs houdt de situatie van Musiala in de gaten. Chelsea, Liverpool en Manchester City zien naar verluidt in hem een welkome versterking.

Een transfer naar de Premier League zou voor Musiala een terugkeer naar Engeland betekenen. De 25-voudig international van Duitsland groeide op in het Verenigd Koninkrijk en doorliep de jeugdopleiding van Southampton en Chelsea.

Musiala heeft bij Bayern nog een contract tot medio 2026. Volgens Transfermarkt vertegenwoordigt hij een waarde van 110 miljoen euro.

Meer nieuws

Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
17
Mats Wieffer komt dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord wegens blessure
22
Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund
31
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
33
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
37
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties