Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Toptalent PEC Zwolle weigert bij te tekenen: 'Dat is geen optie voor mij'

Laatste update:

Van den Berg is in 2019 nog geen minuut in actie gekomen voor de hoofdmacht van PEC Zwolle. De club wil graag verlengen, mede om grotere clubs af te schrikken, maar de jeugdinternational houdt de boot af. "Waarom? Op dit moment speel ik niet en dan is bijtekenen ook nog geen optie voor me. Ik weet ook niet wie de nieuwe trainer wordt", doelt hij op het vertrek van Jaap Stam, die aan de slag gaat bij Feyenoord.

"Je wil ook weten hoe hij naar je kijkt. Ik heb geen haast", aldus het talent, die tot medio 2020 vastligt. Van den Berg komt sinds de komst Stam bij de Blauwvingers niet aan spelen toe bij het eerste elftal. "Je weet natuurlijk nooit wat er gebeurt als er een nieuwe trainer komt. We beleven een moeilijk seizoen. Hij kiest daardoor ook voor ervaring en daar geef ik hem groot gelijk in."

Komende zondag ontvangt PEC Zwolle in eigen huis FC Emmen. Van den Berg weet dat verdedigers Thomas Lam en Bram van Polen vanwege een schorsing het duel met de promovendus moeten missen. "Als er ergens een kans ligt voor me, is dat nu wel", stelt de jongeling. PEC Zwolle staat momenteel twaalfde, terwijl FC Emmen de zeventiende plek in de Eredivisie bezet.

Verwacht jij dat Sepp van den Berg alsnog zijn contract gaat verlengen bij PEC Zwolle?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties