Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Toptalent Tottenham Hotspur trekt lange neus: 'Het voelt als wraak'

Laatste update:

"Ik probeerde het eerst in Frankrijk, maar er was geen club die me wilde hebben. Dus wilde ik naar Engeland. Ik ging op proef bij Birmingham City, maar toen hoorde ik dat Tottenham Hotspur interesse had en dat was dat", laat Bentaleb optekenen in de Engelse media. Toen hij als vijftienjarige werd weggestuurd bij Lille begon de zoektocht naar een club.

"Lille stuurde me weg, ze zeiden dat ik te klein was. Ik heb mijn cv naar vrijwel alle clubs gestuurd en bij een aantal clubs ben ik op proef geweest. Mijn droom was nog niet voorbij. Na alles wat er was gebeurd wist ik dat mijn toekomst niet in Frankrijk zou liggen. Nu voel ik me geweldig, het voelt als wraak."

Nabil Bentaleb kan een van de beste middenvelders ter wereld worden

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
113
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties