Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Toptrainers vragen UEFA om verandering bij 'dubbel tellen' uitgoals

Laatste update:

Bij de discussie waren een flink aantal gerenommeerde namen betrokken, aangezien de Europese voetbalbond uitnodigingen verstuurde aan Massimiliano Allegri (Juventus), Carlo Ancelotti (Napoli), Rafael Benítez (Newcastle United), Sérgio Conceição (FC Porto), Paulo Fonseca (Shakhtar Donetsk), Rudi Garcia (Olympique Marseille), Senol Günes (Besiktas), Julen Lopetegui (Real Madrid), José Mourinho (Manchester United), Diego Simeone (Atlético Madrid), Thomas Tuchel (Paris Saint-Germain) en voormalig Arsenal-coach Arsène Wenger.

De coaches vroegen de UEFA tijdens het gesprek of er gekeken kan worden naar de regel waarbij uitdoelpunten bij een gelijke stand in Europese wedstrijden zwaarder tellen dan doelpunten in eigen huis, aangezien het volgens de coaches tegenwoordig makkelijker zou zijn om in een uitwedstrijd te scoren dan in het verleden. Een ander onderwerp dat op tafel kwam was het eerder sluiten van de transfermarkt.

Volgens de topcoaches is het beter als de transferperiode wordt beëindigd voordat de competities beginnen. Engeland en Italië kozen dit jaar al voor een dergelijke regel en krijgen in de toekomst dus mogelijk navolging. UEFA-secretaris Giorgio Marchetti heeft het gezelschap beloofd dat er verder onderzoek zal worden gedaan naar de initiatieven die de groep heeft ingebracht.

Vind jij dat de regel waarbij uitdoelpunten 'dubbel tellen' afgeschaft moet worden?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
36
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
43
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties