Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Toptransfer binnen Eredivisie voor Giorgios Giakoumakis lijkt uitgesloten

Laatste update:

VVV is ook geenszins van plan om mee te werken aan een winters vertrek van Giakoumakis. De 26-jarige spits kwam afgelopen zomer voor twee ton over van AEK Athene en zette zijn handtekening onder een tot medio 2022 lopend contract in Venlo. Giakoumakis was in de eerste seizoenshelft in vijftien officiële wedstrijden goed voor twaalf doelpunten en VVV wil er dan ook alles aan doen om hem in januari binnenboord te houden. Een transfer is alleen een mogelijkheid als een club bereid is om de hoofdprijs te betalen voor Giakoumakis.

Dat kan Feyenoord op dit moment in ieder geval niet. "En ik geloof niet dat Feyenoord geïnteresseerd is", voegt Valckx daar aan toe. "We hebben onlangs nog tegen Feyenoord (vorige week zondag, VVV verloor met 0-3, red.) gespeeld. Ik ken Frank Arnesen goed en dit is besproken." Het is geen geheim dat Feyenoord zoekt naar een nieuwe spits, aangezien Nicolai Jörgensen pas één keer scoorde, Robert Bozeník sinds oktober met een voetblessure uit de roulatie is en Naoufal Bannis te licht wordt bevonden.

Het Algemeen Dagblad en Feyenoord Transfermarkt meldden dinsdag dat de naam van Everton-spits Cenk Tosun was gevallen in De Kuip. Feyenoord lijkt in ieder geval de pijlen te moeten richten op een huurdeal of een transfervrije spits. "Ons belang is vooral om in de Eredivisie te blijven", geeft Valckx te kennen. "We vinden normaal gesproken niet zo'n goede vervanger in de winterperiode. We blijven liever in de Eredivisie, om hem dan in de zomer te verkopen."

Na de eerste seizoenshelft is er geen sprake van paniek bij VVV, ondanks de huidige vijftiende plaats in de Eredivisie. "We staan waar we staan. Maar dat is ook waar VVV historisch staat", benadrukt Valckx, die in de winterse transferwindow nog een verdedigende middenvelder naar Venlo hoopt te halen. "In vergelijking met voorgaande jaren hebben we veel meer balbezit en scoren we meer. We krijgen ook meer doelpunten tegen, maar dat komt vooral door de 0-13 tegen Ajax."

Meer nieuws

Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
1
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
4
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties