Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Toptransfer is in de maak voor Aké door nieuwe gesprekken'

Laatste update:

"De Nederlander werd voor de winterse transferwindow al bekeken door City. Hoewel er destijds geen actie werd ondernomen, is de interesse nu geïntensiveerd. Er hebben al gesprekken plaatsgevonden met betrekking tot een eventuele deal", schrijft David Ornstein, een gerespecteerd journalist in Engeland die voorheen werkzaam was bij de BBC.

Guardiola confirms City will give champions Liverpool guard of honour

Bournemouth strijdt momenteel tegen degradatie. The Cherries staan achttiende in de Premier League met 27 punten, evenveel als nummers zeventien en negentien West Ham United en Aston Villa. Het is hoogstwaarschijnlijk dat Aké vertrekt als Bournemouth degradeert. Zelfs bij lijfsbehoud kan Bournemouth ervoor kiezen om te cashen door afscheid te nemen van Aké.

De 25-jarige stopper ligt tot medio 2022 vast bij de laagvlieger. In 2017 kwam Aké over van Chelsea, dat volgens diverse Engelse media ook nog een terugkoopclausule van 45 miljoen euro kan activeren. De Londenaren hebben contact gehouden met Bournemouth en Aké, maar volgens The Athletic is City nu het meest concreet. Gezien het prijskaartje en het gebrek aan vacatures bij andere clubs zijn Chelsea en City de enige realistische bestemmingen voor Aké, zo klinkt het.

Verwacht jij dat Nathan Aké na dit seizoen een transfer gaat maken?

Meer nieuws

Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
13
Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
7
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties