Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Toptransfer is ophanden: Sevilla houdt Koundé alweer buiten de selectie

Laatste update:

Koundé was er al niet bij toen Sevilla een reis naar Zuid-Korea ondernam en zal ook ontbreken wanneer de Andalusische ploeg op het vliegtuig naar Lagos stapt. Daar zal een trainingskamp worden belegd met 31 spelers. Voor de mandekker uit Frankrijk zit er ondertussen een transfer in het vat, want er zijn meerdere Europese topclubs die interesse in Koundé hebben. Chelsea lijkt de gelukkige en gaat de mandekker waarschijnlijk spoedig presenteren.

The Blues hebben immers een bod van 65 miljoen euro neergelegd in Sevilla en dat is een bedrag waar men in het Estadio Ramón Sánchez-Pizjuán wel akkoord mee wil gaan. Daarmee troeft Chelsea onder meer Barcelona af, dat graag gezien had dat Koundé actief bleef in LaLiga. De Londense club pakte door voor Koundé toen duidelijk werd dat Nathan Aké niet haalbaar was. De stopper van Manchester City stond bovenaan het wensenlijstje, maar zijn club gaf te kennen dat de Nederlander niet te koop was.

Bij Chelsea gaat Koundé wel samen spelen met Kalidou Koulibaly. De Senegalees werd eerder deze transferperiode overgenomen van Napoli en zal dus, samen met Koundé, de komende jaren het hart van de Blues-defensie gaan vormen. Trainer Thomas Tuchel wilde zijn achterhoede graag renoveren en kreeg ook te maken met het transfervrije vertrek van Andreas Christensen naar Barcelona.

Meer nieuws

'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
0
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
3
Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
11
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
1
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
17
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
81

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties