Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Topverdiener zakt door het ijs: 'Hij voldoet niet aan de verwachtingen'

Laatste update:

De 33-jarige Tévez speelt sinds eind december voor Shenhua, maar heeft nog maar weinig laten zien voor het weeksalaris van 722.000 euro dat hij opstrijkt in de Super League. Algemeen directeur Zhou Jun erkent tegenover Shanghai TV dat hij meer van de 76-voudig international had verwacht: "We besloten Tévez te kopen omdat de kwalificatiereeks voor de Aziatische Champions League ging beginnen en de nieuwe regels toen nog niet bekend waren", doelt Zhou op een aantal maatregel dat in juni werd ingevoerd.

De bond maakte bekend dat clubs die middels 'kapitale uitgaven' een speler halen, eenzelfde som als het transferbedrag moeten stoppen in een regeringsfonds dat bestemd is voor de opleiding van jonge voetballers en de promotie van het voetbal in China algemeen. De autoriteiten trachtten op die manier de miljoenentransfers van buitenlanders enigszins aan banden te leggen. Daarnaast werd bepaald dat de clubs voortaan drie Chinezen van onder de 23 jaar moesten opstellen in competitiewedstrijden.

"Tévez deed het vrij goed bij Boca Juniors en Juventus en onze club had een speler nodig met een reputatie en internationale uitstraling. Ja, uiteindelijk voldoet hij niet aan de verwachtingen, maar hij blijft hard werken om te kunnen spelen. Of we zijn contract verlengen of niet, dat is ook aan de speler. Zijn toekomst hangt samen met de verdere onderhandelingen tussen hemzelf en de club", besluit de bestuurder van Shenhua. Tévez maakte tot dusverre vier doelpunten in negentien wedstrijden voor Shenhua.

Denk jij dat Carlos Tévez in januari bij Shanghai Shenhua vertrekt?

Meer nieuws

Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
0
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
8
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
17
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
4
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties