Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Torenhoge optie tot koop speelt verlangen van Angeliño in de kaart'

Laatste update:

Angeliño heeft een basisplaats bij Manchester City nog niet uit het hoofd gezet. De vleugelverdediger keerde afgelopen zomer na een behoorlijke omweg terug bij the Citizens. De Engelse topclub haalde hem in 2013 weg bij Deportivo La Coruña, waarna huurperiodes volgden bij New York City FC, Girona, RCD Mallorca en NAC Breda. PSV nam Angeliño in 2018 definitief over van Manchester City, maar zag hem een jaar later voor een bedrag van twaalf miljoen euro alweer terugkeren naar Engeland.

In de eerste seizoenshelft kwam Angeliño twaalf keer in actie bij de regerend kampioen van Engeland, maar desondanks gaf manager Josep Guardiola in januari zijn goedkeuring aan een huurperiode. Nadat de Spanjaard nog gelinkt werd aan Ajax en PSV, maakte hij tijdelijk de overstap naar RB Leipzig. Met een doelpunt en twee assists in zijn eerste acht wedstrijden kende de Spanjaard een uitstekende start in Duitsland en zijn naam werd reeds in verband gebracht met Barcelona.

RB Leipzig zou Angeliño dan ook dolgraag definitief willen overnemen van Manchester City, maar Kicker acht de kans zeer klein dat dit gaat gebeuren. De optie tot koop in de huurovereenkomst bedraagt dertig miljoen euro en dat is te gortig voor de huidige nummer drie van de Bundesliga. Angeliño zou zelf nog hopen op een basisplaats bij Manchester City en wil de Engelse topclub nog niet voor de tweede keer definitief verlaten. Een tweede huurperiode bij RB Leipzig is daarentegen niet uitgesloten.

Zie jij Angeliño een basisplaats veroveren bij Manchester City?

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
23
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
45
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties