Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tosun verklaart bizarre rode kaart: 'Dan kan ik me niet inhouden'

Laatste update:

"Zoals iedereen weet ben ik een zeer kalm persoon", aldus Tosun na afloop van het gelijkspel. "Ik was mezelf niet, ik kreeg even een zwarte vlek. Ik bied hierbij mijn excuses aan het Turkse volk en mijn teamgenoten aan. Ik liet tien spelers in de steek, misschien hadden we anders wel gewonnen."

"Toen ik naar de tribune keek, zag ik dat iemand ruzie maakte met mijn vader", ging hij verder. "Ik wist niet precies wat er gebeurde, maar ik werd boos. Ik liep naar de mensen toe en maakte duidelijk dat ze ermee moesten stoppen. Misschien kwam dat dreigend over, het paste niet bij mij. Zoals ik al zei, het was een zwarte vlek."

Tosun hoopt dat een dergelijk incident in de toekomst niet meer zal voorkomen. "Mijn teamgenoten hebben me na de wedstrijd gesteund. Als ik zoiets zie gebeuren met mijn familie, kan ik me niet inhouden. Ik hoop dat ik hiervan heb geleerd. Ik zal mijn best doen dit niet nog een keer te laten gebeuren."

-

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
18
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties