Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vissers voorziet terugslag voor uitblinker bij Ajax: 'Ga verstandig met hem om'

Laatste update:

Hato werd de jongste aanvoerder ooit van Ajax toen hij na ruim een uur spelen de band overnam van Bergwijn. "Die aanvoerdersband, ja... Het was meer dat we 1-0 achter stonden toen Chuba (Akpom, red.) erin kwam voor Bergwijn, en ik was gewoon degene die het dichtst bij de wissel stond. Daarom kreeg ik hem meteen", vertelt de zeventienjarige mandekker na afloop van de wedstrijd tegen Almere City (2-2).

"Hij stond het dichtstbij", herhaalt Vissers de woorden van de verdediger. "Het is in feite ridicuul." Kenneth Perez wijst erop dat Matthijs de Ligt ook al op jonge leeftijd captain was bij Ajax.

"De Ligt was toch ook aanvoerder op negentienjarige leeftijd. Ik had het gek gevonden als Hato niet de aanvoerder was geworden", zegt De Deen. Een andere tafelgast bij het praatprogramma, Sjoerd Mossou, vond De Ligt als aanvoerder een logischere keuze dan Hato.

"De Ligt werd aanvoerder uit kracht en Hato werd aanvoerder omdat er niemand anders is", aldus Mossou. Daar kan Perez zich in vinden. "Alles wat bij Ajax wordt besloten is uit zwakte en niet uit kracht. Dit kan daar ook nog wel bij."

Risico's voor Hato
Vissers is positief over de ontwikkeling van Hato bij Ajax, maar de journalist voorziet wel een probleem voor het talent. "Het gevaarlijke is dat hij echt álles speelt. Die jongen is zeventien jaar oud, hij maakt bijna een jaar geleden zijn debuut. Hij zit in het prille begin van zijn carrière en nu speelt hij alles bij Ajax."

"Het is nog bijna nooit gebeurd dat zo'n speler niet een terugslag of een blessure krijgt", waarschuwt Vissers. "Dus ik hoop dat Ajax wel verstandig met hem omgaat. Dat ze die (Gastón, red.) Ávila weer eens een halfuur laten spelen, ook al is die niet heel goed."

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
1
'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
5
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
9
Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
16
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
1
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties