Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Totale verbazing over besluit Ajax: 'Hoe kom je in godsnaam bij hem terecht?'

Laatste update:

De Telegraaf kwam deze week met het nieuws dat Ajax bezig is om het contract van Gerry Hamstra te ontbinden. "Hij gaat eruit en die Julian Ward, niemand heeft ooit van hem gehoord, in de dertig is hij, die moet Ajax erbovenop helpen", aldus Driessen, die de daadwerkelijke leeftijd van Ward dus niet goed in zijn geheugen heeft zitten. Ward is geboren op 17 juni 1981 en dus 41 jaar oud. Eerder was hij in dienst bij de nationale elftallen van Portugal en Engeland als analist. Ward heeft ook een verleden als scout bij Manchester City en vulde bij Liverpool meerdere functies in.

Derksen is het niet eens met de keuze van Ajax, zo blijkt. "Het is echt een belachelijke beslissing. Hij weet niets van de Nederlandse cultuur of jeugdopleiding." Driessen haakt in. "En niets van Ajax, nul komma nul. Hij is ook nog eens derde keus, dus hoe kom je nou in godsnaam bij zo'n gozer terecht? Is het omdat hij toevallig twee goede aankopen heeft gedaan in Liverpool?" René van der Gijp ziet een vergelijking met de aanstelling van de reeds ontslagen Scott Parker als hoofdtrainer van Club Brugge. "Daar heeft iemand dronken aan tafel geroepen: 'Scott Parker!' Die man wist ook niets van het Belgische voetbal en nu is hij weer weg."

Volgens Derksen zit het probleem bij Ajax momenteel diep. "Alle afdelingen bij Ajax worden bezet door lichtgewichten. De Raad van Commissarissen heeft het volledig uit de klauwen laten lopen. Het vertrek van onze dickpicventer is veel te licht opgenomen, want toen is de belangrijkste man weggevallen door zijn eigen gedrag. Ze dachten dat Van der Sar dat wel even op zou vangen, maar die vangt helemaal niets op. Die is al jaren totaal ongeschikt voor zijn functie."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties