Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Totale verbijstering bij Driessen: 'Tactische misser van de bovenste plank'

Laatste update:

"Ik vond FC Twente bedroevend en PSV heeft inderdaad geweldig gespeeld", opent Driessen vrijdag het item over Oosting in de Kick-off-podcast van De Telegraaf. "En dat zonder Veerman, Lang, Lozano en Saibari. En dan maken ze toch heel makkelijk het verschil."

Meer: FC Twente deelt nieuw contract uit: ‘We zijn onder de indruk’

"Maar Twente heeft daar natuurlijk wel aan meegeholpen door met een opstelling te komen die nergens naar leek. Joseph Oosting is vorig jaar bij RKC een paar keer gelauwerd om zijn tactische vondsten. Nou, dit was echt een tactische misser van de bovenste plank", deelt Driessen een onvoldoende uit aan de coach.

De chef voetbal legt uit waarom hij zo over Oosting denkt. "Eiting komt opeens linksback te spelen. Ik dacht dat er een foutje was gemaakt, maar Gijs Smal stond gewoon voor Eiting. Het leek echt helemaal nergens op en ze begonnen pas te voetballen toen Steijn en Rots erin kwamen. Maar toen was het kalf al verdronken."

Oosting
Oosting stond voor honderd procent achter zijn keuzes, zo bleek woensdag in gesprek met ESPN. "We willen gewoon door in de beker en er een gevecht van maken. We gaan voor het man op man gevecht. We willen een ronde verder dus we moeten iets proberen. We denken dat dit kans van slagen heeft."

"PSV is gewoon goed. Als we gaan inzakken dan hebben ze het voetballend vermogen. Als we hoog druk zetten hebben ze de lange bal op De Jong. Het is gewoon een heel goed elftal. Dit is het moment waarop wij denken het te gaan proberen", aldus Oosting.

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
16
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
2
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
29
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
45
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
11
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties