Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

TOTO'S TIPS: dit moet je weten over Frankrijk - Argentinië

Laatste update:

Dit spetterende affiche kwam mede tot stand door de moeizame groepsduels van Argentinië, waardoor ze als tweede doorgingen. Met vijf tegentreffers lijken de Argentijnen achterin kwetsbaar. Daarnaast lijkt de ploeg van bondscoach Jorge Sampaoli het moeilijker te krijgen naarmate de wedstrijd vordert. Vier van de vijf tegengoals vielen na rust, terwijl Argentinië dit WK zelf maar één keer scoorde in de tweede helft: die bevrijdende treffer van Marcos Rojo tegen Nigeria.

Weet Griezmann, Mbappé of Giroud te profiteren van de onzekerheid bij Argentinië? Bekijk hier de quotering.

Frankrijk werd eerste in groep C met een minimalistisch doelsaldo van drie voor en één tegen. Die ene tegentreffer was ook nog eens een strafschop. Aangezien de mannen van Didier Deschamps slechts vijf schoten op doel tegen kregen in de drie groepsduels, zit het met de verdediging dus wel goed bij de Fransen.

Houdt Frankrijk de boel achterin dicht? Bekijk hier de quotering voor een clean sheet.

Bij Argentinië lijkt het lot van de bekritiseerde Sampaoli in handen te liggen van de grote ster en aanvoerder Lionel Messi. En met zijn doelpunt tegen Nigeria lijkt ook hij eindelijk naar zijn topvorm te groeien. Er is echter één statistiek waar Sampaoli redelijk duivels van zal worden: Messi speelde al 666 minuten in de knock-outfase van het WK, maar scoorde geen enkele keer!

Gaat Messi zijn land naar de kwartfinales schieten? Bekijk hier de quotering voor een goal van Argentinië.

De benauwde plaatsing voor de tweede ronde van Argentinië zorgde voor deze ontmoeting tussen twee absolute toplanden. Is Frankrijk degelijk genoeg om de kwartfinale te halen, of hebben Messi en co zich net op tijd herpakt om het de Fransen moeilijk te maken?

Frankrijk - Argentinië, wat voorspel jij? Bekijk hier de quotering.

Let op, deelname alleen voor 18 jaar en ouder

-
Wat verwacht jij van Frankrijk - Argentinië?

Meer nieuws

Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
6
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties