Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tottenham bevestigt komst van peperdure aanvaller; focus komt op Bergwijn

Laatste update:

Richarlison, goed voor 53 goals in 153 wedstrijden sinds zijn komst naar Goodison Park in 2018, gold als key target voor Tottenham-manager Antonio Conte om de aanval van the Spurs meer diepgang te geven. De Braziliaan stond naar verluidt ook hoog op het lijstje bij Chelsea, maar dat heeft gekozen om landgenoot Raphinha voor zo'n 75 miljoen euro op te pikken bij Leeds United. De komst van Richarlison richt de spotlight alleen maar meer op Bergwijn. Dat de Nederlander weg wilde was al bekend; nu er bij het geïnteresseerde Everton een plekje vrijkomt in de aanval maakt dat de situatie alleen maar interessanter.

De Telegraaf: Everton doet Bergwijn beter aanbod dan Ajax

Mike Verweij schreef dinsdag dat Everton 'al weken concreet is' voor Bergwijn, buiten een eventuele ruildeal met Tottenham om.Lees artikel

De Telegraaf schreef dinsdag dat the Toffees 'al weken concreet zijn' voor Bergwijn. De club heeft volgens het dagblad een beter aanbod gedaan dan Ajax, dat tevens smacht naar de komst van de 24-jarige aanvaller. Daar Engelse media repten dat Bergwijn als ruilwaar werd aangeboden voor de transfer van Richarlison, verwees journalist Mike Verweij dat nieuws naar het rijk der fabelen. Tottenham zou Bergwijn plus twintig miljoen euro hebben geboden, wat door Everton werd afgeslagen.

Nog altijd lijkt Ajax echter de beste papieren te hebben om de 22-voudig Oranje-international binnen te halen. The Athletic maakte vorige week al melding van een akkoord op hoofdlijnen met Tottenham, betreffende een transfersom van om en nabij de 25 miljoen euro. Vermoedelijk gaat het om een vaste transfersom en komt daar bovenop een klein bedrag aan mogelijke bonussen. De international van het Nederlands elftal moet daarmee de duurste speler in de geschiedenis van de Eredivisie worden.

Meer nieuws

'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
1
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
7
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
12
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties