Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tottenham blameert zich en wordt uiterst pijnlijk uitgeschakeld

Laatste update:

Net als in de heenwedstrijd moest Gareth Bale ook ditmaal genoegen nemen met een plek op de reservebank, al kwam de Welshman na een uur spelen wel in het veld voor Erik Lamela. Na een weinig oogstrelende eerste helft kwam er na de pauze meer spektakel, daar Mislav Orsic na ruim een uur spelen de score opende. Lovro Majer bereikte op de hoek van het zestienmetergebied Orsic, waarna de man met rugnummer 99 naar binnen sneed en met een geplaatst schot de rechterwinkelhaak vond: 1-0.

Een kwartier voor tijd kreeg Lucas Moura een uitgelezen mogelijkheid om Tottenham praktisch naar de kwartfinale te schieten, maar de Braziliaan had het vizier niet op scherp staan en schoot vanuit kansrijke positie naast. Zeven minuten voor het einde van de reguliere speeltijd werd de 0-2 nederlaag uit het heenduel onklaar gemaakt, toen Orsic diens tweede treffer van de avond aantekende. Iyayi Atiemwen bezorgde het leer bij de aanvaller, die de rechterbovenhoek vond: 2-0.

Mislav Orsic krijgt HIER in de bal en dan....

Geplaatst door voetbalzone op Donderdag 18 maart 2021

Hoewel Tottenham in de verlenging nog de gelegenheid kreeg om het cruciale uitdoelpunt te maken, ging Dinamo Zagreb met het ticket voor de kwartfinale aan de haal. Orsic kreeg de bal op de middellijn aangespeeld, om vervolgens een fraaie solo naar de rand van de zestien te maken. De spits haalde verwoestend uit en verraste doelman Hugo Lloris in de korte hoek: 3-0. Tottenham zette nog aan, maar kwam ondanks een enorme kans voor Kane tekort.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties