Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Tottenham doet waanzinnig bod van 19 miljoen op Depay'

Laatste update:

Depay hield twee seizoenen geleden voornamelijk de bank warm bij PSV, maar wordt inmiddels tot de beste spelers van de Eindhovenaren gerekend. Na zijn doorbraak in het seizoen 2013/14 volgde een sterk WK 2014 met Nederland. Depay viel tegen Australië in en had meteen een assist en doelpunt in huis. Tegen Chili scoorde hij andermaal als invaller. Nu is hij weer terug bij PSV.

Afgelopen weekend zei Depay dat hij het naar zijn zin heeft bij PSV, maar dat hij 'natuurlijk' gaat nadenken als zich een 'mooie club' uit een 'grote competitie' voor hem meldt. Aan welke clubs hij daarbij denkt liet Depay in het midden, maar Tottenham Hotspur komt wellicht in aanmerking. Vorig seizoen finishten the Spurs als zesde in de Premier League, voor velen hét voetbalwalhalla in Europa.

"Ik begrijp heel goed dat de fans willen dat ik ook komend seizoen in Eindhoven speel. Ik zie zoveel kinderen met mijn naam op hun shirt. Dat maakt mij trots, maar uiteindelijk ben ik degene die bepaalt hoe mijn carrière eruit gaat zien en niemand anders", zei Depay zaterdag. PSV heeft steeds aangegeven dat het Depay liever niet kwijt wil en dat trainer Phillip Cocu op hem rekent voor het nieuwe seizoen. Een immens bod van negentien miljoen euro kan de kaarten echter flink schudden.

Manchester United werd eerder ook al serieus in verband gebracht met Depay, wiens contract bij PSV nog tot medio 2017 loopt. De Engelse grootmacht zou hem willen kopen en meteen weer willen verhuren. Of United tot actie overgaat, wanneer Tottenham Hotspur dat doet, moet de tijd leren. Louis van Gaal zou Depay hebben aangegeven dat hij zeker nog een jaar in de Eredivisie moet blijven voetballen, alvorens hij de overstap maakt naar een veel grotere competitie.

Is een bod van 19 miljoen euro goed genoeg voor PSV om serieus over na te denken?

Meer nieuws

Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
1
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
8
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
17
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
6
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties