Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tottenham en Real Madrid akkoord over transfer van dertig miljoen euro

Laatste update:

Manchester United had lange tijd de beste papieren om Reguilón in te lijven. De 23-jarige linkspoot gaf zelf al groen licht voor een overstap naar Old Trafford, maar United slaagde er niet in om een akkoord te bereiken met Real Madrid. De Spaanse grootmacht hield naar verluidt vast aan de vraagprijs van dertig miljoen en wilde een terugkoopoptie op Reguilón. Die eisen gingen de club uit Manchester te ver, waarna Tottenham zich in de strijd mengde.

Dinsdag legde Tottenham een bod neer bij Real Madrid en dat werd al snel geaccepteerd. De club uit Londen is volgens Romano ook akkoord gegaan met de terugkoopoptie, waardoor Real de speler voor een afgesproken bedrag kan terugkopen in de toekomst. Daarnaast krijgt Real Madrid de mogelijkheid om ieder bod dat Tottenham in de toekomst ontvangt voor Reguilón te evenaren. Alleen een medische keuring en het papierwerk scheidt Reguilón nog van een transfer naar Londen.

Reguilón werd opgeleid bij Real Madrid en haalde het eerste elftal. In het seizoen 2018/19 kwam hij tot veertien competitiewedstrijden, maar een vaste basisplaats zat er onder trainer Zinédine Zidane niet in. Afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan Sevilla en onder trainer Julen Lopetegui groeide hij uit tot een belangrijke schakel. De aanvallend ingestelde linksback kwam tot 38 wedstrijden in alle competities en won de Europa League door in de finale te winnen van Internazionale.

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
4
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
6
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
143

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties