Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tottenham Hotspur geeft Manchester United historisch pak slaag

Laatste update:

In de eerste zeven minuten vielen liefst drie doelpunten op Old Trafford. De eerste treffer kwam voort uit een strafschop, die al na dertig seconden was toegekend door arbiter Anthony Taylor. Davinson Sánchez kwam in het strafschopgebied in contact met Anthony Martial, die naar de grond ging. De daaropvolgende strafschop werd, na een huppelende aanloop, benut door Bruno Fernandes. De droomstart veranderde echter al gauw in een nachtmerrie. Tottenham Hotspur kantelde de wedstrijd binnen een mum van tijd en leidde bij rust zelfs met 1-4.

Half-time ratings van de Manchester Evening News: Harry Maguire: 1 Luke Shaw: 2

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 4 oktober 2020

De 1-1 kwam voort uit schrikbarend zwak verdedigingswerk van Harry Maguire. De aankoop van 87 miljoen euro kopte de bal tot tweemaal toe slecht weg in het eigen strafschopgebied, waarna hij ploeggenoot Luke Shaw hinderde in een poging om de brand te blussen. Daardoor kon Tanguy Ndombele van dichtbij afwerken. Kort daarna beging Maguire een overtreding op Harry Kane, die de vrije trap vanaf het middenveld direct nam en Heung-Min Son wegstuurde. De verdediging van Manchester United was daar niet op voorbereid; Son sprintte het straschopgebied binnen en plantte de bal in de rechterhoek.

Sparta Rotterdam - AZ Alkmaar leek de meest bizarre wedstrijd van het weekend te worden, maar wat er allemaal gebeurt bij Manchester United - Tottenham Hotspur... ??

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 4 oktober 2020

Twintig minuten na de 1-2 volgde de rode kaart van Manchester United. Toen de bezoekers een corner wilden nemen, sloeg Lamela Martial van zich af. De Fransman reageerde geagiteerd en deelde Lamela een klap uit op de kin. Arbiter Taylor stuurde alleen Martial weg. Tottenham Hotspur buitte het numerieke overwicht maximaal uit, opnieuw dankzij ondermaats optreden van de verdediging van Manchester United. Eric Bailly koos er in het eigen strafschopgebied, onder druk van Tottenham Hotspur, voor om een pass door het midden richting Maguire te versturen. De bal werd onderschept door Harry Kane, die vervolgens weer werd gevonden door Son: 1-3.

De wedstrijd was na dat doelpunt min of meer beslist. Tottenham Hotspur breidde de marge uit via een inzet van Son door de benen van doelman David de Gea. In de tweede helft maakte Serge Aurier er 1-5 van, nadat hij veel ruime kreeg om op te stomen aan de rechterflank, in de loop bediend werd door Pierre Höjbjerg en de linkerhoek vond. Halverwege de tweede helft viel Van de Beek in voor Mason Greenwood. Dertien minuten voor tijd zette Pogba in het strafschopgebied een sliding in op Ben Davies, die leidde tot een rake strafschop van Kane: 1-6. In de slotfase kwam Shaw nog goed weg met een gele kaart voor een schandalige tackle op Lucas Moura.

-
Wie eindigt dit seizoen hoger in de Premier League?

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
12
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties