Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tottenham Hotspur kondigt vertrek van Redknapp aan

Laatste update:

Al sinds het einde van het afgelopen seizoen waren er speculaties over de toekomst van de 65-jarige Redknapp, die nog een contract voor een jaar had. De coach wilde graag voor meerdere jaren bijtekenen, maar Levy was slechts bereid om hem een verbintenis voor een extra jaar te geven. Woensdag zaten de coach en de voorzitter weer met elkaar om tafel en besloten beide partijen om uit elkaar te gaan.

"Dit is geen beslissing die het bestuur en ik licht hebben opgevat", stelt Levy via de officiële kanalen van de Londenaren. "Harry kwam bij de club toen zijn ervaring en benadering precies datgene waren wat wij nodig hadden. Deze beslissing doet niets af aan het uitstekende werk wat Harry hier heeft geleverd en ik wil hem hartelijk bedanken voor zijn prestaties en inzet. Harry is op White Hart Lane altijd welkom."

"Ik heb van mijn tijd bij Tottenham genoten en ben trots op mijn prestaties. Ik heb vier geweldige jaren gehad en soms was het voetbal adembenemend", blikt Redknapp terug op de samenwerking. "Ik vind het jammer dat ik vertrek, maar ik wil de spelers, technische staf en de supporters voor hun geweldige inzet bedanken." Als opvolger worden de namen van David Moyes (Everton) en Roberto Martinez (Wigan Athletic) genoemd.

Redknapp stond sinds oktober 2008 aan het roer bij Tottenham, waar hij destijds Juande Ramos opvolgde. De oefenmeester sloeg met the Spurs de weg omhoog in en eindigde ook in het afgelopen seizoen bij de eerste vier. Omdat Chelsea de Champions League won en niet bij de eerste vier ploegen eindigde, moet Tottenham volgend seizoen echter genoegen nemen met Europa League-voetbal.

Tottenham Hotspur hoeft niet rouwig te zijn over een vertrek van Harry Redknapp

Meer nieuws

NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
0
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
24
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
44
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
100
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
36
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties