Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tottenham Hotspur legt bijna vijftig miljoen euro neer voor nieuwste aanwinst

Laatste update:

Maddison was het afgelopen seizoen één van de lichtpuntjes bij Leicester, dat op de laatste speeldag degradeerde uit de Premier League. Mede doordat de club het komende seizoen uitkomt in de Championship, werd een transfer van sterspeler Maddison al snel verwacht. Tottenham stortte zich in de race om de handtekening van Maddison, net als Newcastle United. Die club leek lange tijd de favoriet te zijn in de strijd om de spelmaker, daar het komend seizoen uitkomt in de Champions League en de middenvelder bestempelde als topprioriteit. The Magpies pakten echter niet door. Tottenham is nu als winnaar uit de strijd gekomen.

Maddison, die bij Leicester een tot medio 2024 doorlopend contract had, is een creatieve middenvelder die doorgaans op de nummer 10-positie speelt. Daarnaast kan hij ook op de linkerflank uit de voeten. De Engelsman, met drie interlands achter zijn naam, kwam het afgelopen seizoen tot een prima moyenne. Maddison was in 32 wedstrijden bij the Foxes namelijk goed voor negen assists en tien doelpunten en was daarmee de meest productieve speler van zijn ploeg. Mogelijk maakt ook Harvey Barnes deze transferperiode nog de overstap naar Noord-Londen. Tottenham is nadrukkelijk geïnteresseerd in de linksbuiten, die in veertig wedstrijden tot dertien doelpunten en drie assists kwam.

Leicester komt komend seizoen voor het eerst sinds negen jaar uit op het tweede niveau van Engeland. The Foxes kwamen er het afgelopen seizoen onder Brendan Rodgers niet aan te pas. De Noord-Ier pakte in 2020/21 nog de FA Cup met Leicester, om in de daaropvolgende zomer ook beslag te leggen op de Community Shield. Rodgers kreeg dit seizoen na 28 competitiewedstrijden met slechts zeven overwinningen zijn congé en werd opgevolgd door Dean Smith. Ook hij wist Leicester niet te behoeden voor degradatie. De club raakte eerder al Tetê, Ryan Bertrand, Nampalys Mendy, Ayoze Pérez, Daniel Amartey, Caglar Söyüncü en Youri Tielemans kwijt.

Meer nieuws

Gemeente legt FC Utrecht 'unieke' straf op na 'enorme geweldsuitbarsting'
23
Drastische aanpak voetbalfans op komst: Frank Paauw is de nieuwe voorzitter KNVB
75
'De Roon teleurstellend afwezig, ja. Voor mij wel meer kans om het EK te halen'
10
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
België onthult EK-selectie met creatieve speurtocht: zeker 5 namen zijn gevonden
2
Beoogd opvolger Ten Hag tekent nieuw contract en valt af als optie voor Man Utd
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties