Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Tottenham Hotspur meldt zich bij Ajax na 'big-money offer' uit Spanje'

Laatste update:

Tottenham-preses Daniel Levy staat niet bekend als een makkelijke onderhandelingspartner en de vraagprijs van 110 miljoen euro voor het afkopen van het contract van Eriksen is dan ook aan de forse kant. Met een dergelijk bedrag willen the Spurs zich echter opwerken als een serieuze kandidaat voor De Jong, die al maanden met Barcelona, Paris Saint-Germain en Manchester City in verband wordt gebracht.

Tottenham zou aan zaakwaarnemer Ali Dursun hebben laten weten dat men bereid is om het hoogste bod op De Jong te evenaren zodra Real Madrid de interesse in Eriksen concretiseert. De vraagprijs van Ajax voor de middenvelder, die nog tot medio 2022 op de loonlijst staat, bedraagt op dit moment 75 miljoen euro, maar dat zal mogelijkerwijs hoger uitvallen als geïnteresseerde clubs tegen elkaar opbieden. De Jong zelf liet afgelopen week weten sowieso niet deze maand bij Ajax te vertrekken.

Directeur spelersbeleid Marc Overmars ontving minimaal één keer een delegatie van PSG in Amsterdam, onder leiding van vakgenoot Antero Henrique. Dursun was daar ook aanwezig bij. De belangenbehartiger sprak tevens meerdere malen met de technische afdeling van Barcelona en vloog in november samen met De Jong naar Engeland voor een onderhoud met Manchester City-manager Josep Guardiola.

Tottenham Hotspur zou een mooie club voor Frenkie de Jong zijn

Meer nieuws

Ongelofelijk maar waar: Ten Hag verliest Harry Maguire aan een spierblessure
0
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - PEC Zwolle
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
23
AZ wint van FC Twente, waardoor strijd om plek drie plots weer spannend is
26
Arne Slot heeft in basisopstelling Feyenoord geen plaats voor Santiago Gimenez
5
Treffer Vertessen niets waard door heldenrol ex-Vitesse-ster Maximilian Wittek
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties