Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tottenham Hotspur neemt na tien jaar definitief afscheid van clubicoon

Laatste update:

Dat komt omdat Dier vrijdagavond tegen SC Freiburg (2-2) zijn zevende duel van het seizoen speelde, waardoor Bayern hem nu definitief moet overnemen van Tottenham. De Duitse club betaalt 3,5 miljoen euro voor zijn diensten.

Dier heeft zich snel in de basis weten te spelen onder Thomas Tuchel. Van de zeven Bundesliga-duels die hij beschikbaar was, startte hij er vier. Drie keer kwam hij als invaller binnen de lijnen.

Max Eberl, de technisch directeur van de club, is enthousiast over de nieuwste 'aanwinst'. "Hij is heel waardevol op het veld, maar ook met zijn ervaring", valt er te lezen op de clubwebsite.

Dier zelf laat ook een stukje optekenen: "Ik ben blij in München. Nu ik zeker weet dat ik hier blijf, kan ik me volledig focussen op goed voetbal en wedstrijden winnen."

Met de transfer van Dier komt er een einde aan liefst negen jaar bij Tottenham. De Engelsen namen de rechtspoot in de zomer van 2014 voor vijf miljoen euro over van Sporting Portugal, waar hij zijn jeugdopleiding genoot. Dier was jarenlang een belangrijke spil in het elftal van Mauricio Pochettino en ook onder José Mourinho, Nuno Espírito Santo en Antonio Conte kon hij doorgaans op veel minuten rekenen.

Onder Ange Postecoglou kreeg de verdediger annex middenvelder echter nauwelijks speeltijd. De teller stond dit seizoen pas op 198 speelminuten, verdeeld over 4 Premier League-wedstrijden. In totaal kwam Dier 364 keer in actie voor the Spurs.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
1
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties