Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tottenham Hotspur schakelt Chelsea uit; toiletbezoek gaat wereld over

Laatste update:

In een matige eerste helft maakte Chelsea een positieve indruk. De voorsprong in de rust was verdiend te noemen: het team van Lampard Frank had liefst 71 procent balbezit in de eerste 45 minuten en nam na nog geen 20 minuten spelen de leiding. Sergio Reguilón verloor de bal aan zijn landgenoot César Azpilicueta, werd vervolgens makkelijk uitgespeeld en zag hoe Werner de bal op de rand van het strafschopgebied in de rechterhoek plaatste: 0/1.

Een lekker begin van The North West London Derby!!!

Geplaatst door voetbalzone op Dinsdag 29 september 2020

Niet veel later slaagde Gedson Fernandes er niet in om de beste kans van Tottenham te verzilveren. Kurt Zouma blokkeerde de eerste inzet en vervolgens kreeg Fernandes het niet voor elkaar om van de passiviteit bij de verdediger en de debuterende Edouard Mendy te profiteren. Tien minuten voor tijd kreeg Erik Lamela de bal aangespeeld door Serge Aurier en vanuit de draai ontdekte hij dat hij veel ruimte had voor een schot. De redding van Mendy met zijn voet mocht er zijn en behoedde the Blues voor een gelijkmaker.

Tottenham begon goed aan de tweede helft, met eerst een schot van Steven Bergwijn dat over ging en daarna moest Mendy in actie komen. Een pass van Aurier belandde achter zowel Bergwijn als Lamela en kwam uiteindelijk terecht bij Reguilón, wiens inzet door Mendy uit het doel werd gehaald. Een gelijkmaker bleef uit en de tijd begon te dringen voor Tottenham. Zo koos Mourinho twintig minuten voor tijd om Harry Kane in te brengen en verdediger Japhet Tanganga naar de kant te halen. Met Lucas Moura in de plaats van Bergwijn zorgde hij ook voor meer frisheid in de aanval van the Spurs.

'Als je moet dan moet je', moet Eric Dier hebben gedacht toen hij opeens van het veld rende, maar daar was José Mourinho het NIET MEE EENS! ?? BIZARRE TELEVISIE! ??

Geplaatst door voetbalzone op Dinsdag 29 september 2020

Opvallend moment na 76 minuten: Eric Dier kon een toiletbezoek niet langer uitstellen en rende de catacomben in. Mourinho leek daar niet van gediend te zijn, rende zijn speler achterna en de beelden gingen meteen viraal. Een minuut later stond Dier weer op het veld. Zeven minuten voor tijd viel de gelijkmaker: een pass van Reguilón vanaf links belandde uiteindelijk bij de tweede paal bij Lamela, die Emerson Palmieri te slim af was en de bal in het doel werkte. In de noodzakelijke strafschoppenreeks trok Tottenham aan het langste einde. De eerste negen strafschoppen werd feilloos ingeschoten, maar bij een stand van 5-4 raadde Lloris de intenties van Mount en vond Chelsea zijn Waterloo.

-

Meer nieuws

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
6
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
14
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
18
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties