Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tottenham Hotspur staakt gesprekken met Antonio Conte

Laatste update:

Antonio Conte was de voornaamste kandidaat om vanaf volgend seizoen bij de Engelse topclub aan de slag te gaan als hoofdtrainer, zo verzekerde Fabrizio Romano woensdag. De voorbije weken werden al een aantal namen serieus in verband gebracht met het trainerschap bij Tottenham. De club beëindigde in april de samenwerking met José Mourinho en maakte het seizoen vervolgens af met interim-manager Ryan Mason. Onder meer Erik ten Hag en Mauricio Pochettino werden nadrukkelijk in verband gebracht met the Spurs, maar zij bleven respectievelijk Ajax en Paris Saint-Germain trouw.

Het plan van Tottenham was om Fabrizio Paratici, die onlangs bij Juventus vertrok, in de directie te positioneren en Conte als trainer voor de groep te zetten. Paratici zou in eerste instantie loeren op een directiefunctie bij Real Madrid of Manchester United, maar bij Real lijkt de voorkeur uit te gaan naar Luis Campos. Bij Manchester United moet John Murtough plaatsnemen in de directie. Daarop presenteerde Tottenham zijn plannen aan de beleidsbepaler.

Afgelopen seizoen eindigde Tottenham op een teleurstellende zevende plaats in de Premier League. Levy wil de club terugbrengen naar de top vier van Engeland. Dat moet gebeuren met Conte aan het roer. De Italiaanse oefenmeester bereikte een akkoord met Inter over de ontbinding van zijn contract. Conte, die afgelopen seizoen kampioen werd met Inter in de Serie A, vertrok vanwege de financiële problemen bij de Italiaanse grootmacht, waardoor komende zomer volgens Romano voor tachtig miljoen euro aan spelers moet worden verkocht.

Zou Tottenham Hotspur een logische stap zijn voor Antonio Conte?

Meer nieuws

Scholes bestookt Man United-juweel Kobbie Mainoo met grootst denkbare compliment
0
Guardiola looft ex-Ajacied: 'Hoort bij de beste 5 ter wereld op zijn positie'
16
Beelden: Santiago Gimenez trouwt op Mexicaans strand met Fer Serrano
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Ajax krijgt concurrentie van Europese topclubs in strijd om 18-jarige spits'
21
Bekersucces Manchester United heeft enorme gevolgen voor Chelsea én Newcastle
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties