Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tottenham Hotspur verkoopt slachtoffer van komst Vertonghen

Laatste update:

Bassong speelde drie jaar bij het Franse Metz, alvorens hij de stap naar de Premier League zette. Hij was een jaar actief bij Newcastle United, maar toen die club degradeerde gaf hij aan weg te willen. Tottenham won de strijd om zijn handtekening van Manchester City en Arsenal en haalde Bassong voor vijf jaar binnen; er werd destijds circa tien miljoen euro voor hem betaald.

Na een eerste seizoen met redelijk veel speeltijd werden de kansen echter al minder voor de Afrikaan, die ook een tijd geblesseerd was. Norwich heeft nu zijn tot 2014 lopende contract op White Hart Lane afgekocht voor een onbekend bedrag.

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
6
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
5
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
22
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
26
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties