Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Tottenham Hotspur wil eerste slag slaan en biedt 28 miljoen euro'

Laatste update:

Tottenham zit al weken achter de diensten van Grealish aan. Naar verluidt boden the Spurs allereerst 22 miljoen euro voor de aanvallende middenvelder. Er zijn echter meer gegadigden voor Grealish, zoals Arsenal en Chelsea, waardoor Aston Villa de prijs probeerde op te voeren. Nu zou Tottenham een betere aanbieding hebben gedaan om de jongeling te strikken.

Meer: Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea

De 22-jarige Grealish, die nog tot medio 2020 vastligt bij de club uit de Championship, zou volgens onder meer de Daily Mail en the Sun graag overstappen naar Tottenham. "Dit is een bod dat lastig te weigeren valt. De club wilde Jack graag behouden, maar de club ziet ook in dat hij zich waardig heeft gedragen in het voorseizoen", zo stelt een bron binnen Aston Villa.

De Engelsman zou de eerste aankoop van Tottenham Hotspur kunnen worden deze transferperiode. In Engeland sluit de markt voor ingaande transfers komende donderdag, dus Tottenham moet hoe dan ook snel handelen als men Grealish binnen wil hengelen. Grealish speelt sinds 2014 voor Aston Villa en in 111 wedstrijden kwam hij tot dusver tot 9 treffers en 16 assists.

Een goede aanwinst voor Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
1
Taylor kijkt direct na wedstrijd op zijn telefoon: 'Ik had appje van Jade Anna'
0
Ongelofelijk maar waar: Ten Hag verliest Harry Maguire aan een spierblessure
4
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - PEC Zwolle
1
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
23
AZ wint van FC Twente, waardoor strijd om plek drie plots weer spannend is
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties