Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tottenham Hotspur wint op de valreep, ondanks goal van Tahith Chong

Laatste update:

Tottenham, waar Micky van de Ven op de bank begon, kende een dramatische start. Al na drie minuten stond het op een 0-1 achterstand, en de gevierde man was Chong.

Na goed werk van Andros Townsend en een goede pass van Ross Barkley schoof Chong de bal in de lange hoek via de binnenkant van de paal binnen. Het was voor de Nederlander het vierde doelpunt van dit Premier League-seizoen.

Daarna waren the Spurs meermaals dicht bij de gelijkmaker. Bijvoorbeeld via Timo Werner, die de bal na een goede individuele actie net naast zag gaan.

De grootste kans voor de thuisploeg diende zich echter halverwege de eerste helft aan. Eerst omspeelde Son de keeper en zag hij zijn poging beide palen raken. Vervolgens werd een schot van Werner geblokt, en tot slot zag Pape Sarr zijn inzet van de lijn gehaald worden.

Vlak na rust was het alsnog raak voor Tottenham. Brennan Johnson gaf de bal laag voor, en bij de tweede paal leek Werner de bal voor het intikken te hebben. Kabore probeerde dat echter te voorkomen, maar schoot de bal daarbij in eigen doel: 1-1.

Tottenham ging door en Son zag zijn inzet gekeerd worden door Thomas Kaminski. Vlak voor tijd werd het echter alsnog 2-1: Johnson legde een lage voorzet van Werner terug, waarna Son kon scoren. Daar zou het bij blijven.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties