Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tottenham klopt aan bij Bank of England voor kleine tweehonderd miljoen euro

Laatste update:

The Spurs komen in aanmerking voor de zogeheten Covid Corporate Financing Facility voor bedrijven met een goed investeringsvooruitzicht die ook nog eens een bijdrage leveren aan de Britse economie. Via deze regeling kan er geld worden geleend van de Bank of England tegen een rentetarief van een half procent. Tottenham zal het geld gebruiken om de verliezen op te vangen die zijn ontstaan door de bouw van zijn nieuwe stadion, dat voorlopig leeg lijkt te staan.

De club benadrukt dat er geen spelers gehaald zullen worden van het geld. De huidige nummer acht van de Premier League hield in de afgelopen jaren de hand al op de knip wat betreft transferuitgaven. Wel werd Steven Bergwijn in de winterse transferperiode voor dertig miljoen euro overgenomen van PSV. "We hebben deze club altijd gerund op een zelfvoorzienende, commerciële basis", reageert voorzitter Daniel Levy op de lening.

"Ik heb op 18 maart al gezegd dat er, in mijn twintig jaar bij de club, veel hordes zijn geweest, maar nog nooit zo'n hoge als deze. De COVID-19-pandemie is de meest serieuze van allemaal. Het is nu absoluut noodzakelijk dat we allemaal samenwerken, wetenschappers, technologen, de regering en de live-industrie, om een veilige manier te vinden om weer toeschouwers bij sportevenementen en andere vormen van entertainment te krijgen. Samen hebben we de mogelijkheid om de ontwikkeling van nieuwe technieken te steunen om dit mogelijk te maken en weer de passie van de fans bij live-evenementen te kunnen voelen."

Meer nieuws

'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
0
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
14
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
9
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties