Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tottenham maakt van Sánchez duurste speler ooit uit de Eredivisie

Laatste update:

De overgang van de Colombiaanse verdediger zat al minstens een week in de pijplijn. Sánchez ontbrak zaterdag tijdens de eerste competitiewedstrijd van het seizoen, tegen Heracles Almelo, en stond ook donderdag in het eerste Europa League-duel met Rosenborg BK niet op het veld. Voorafgaand die wedstrijd maakten Engelse kranten al melding van een principeakkoord tussen beide clubs. Marc Overmars liet in gesprek met Ziggo Sport weten dat er slechts één club in de markt was voor Sánchez; de vermeende belangstelling van Real Madrid was dus niet concreet.

OFFICIEEL - Ajax maakt bekend hoeveel het overhoudt aan de verkoop van Davinson Sánchez. Tottenham Hotspur betaalt 40 miljoen euro en dat bedrag kan oplopen tot 42 miljoen. #ajax #coys #tottenhamhotspur #sanchez #premier league

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el


Ajax stelde veel in het werk om Sánchez te behouden. Een jaar geleden kwam hij voor vijf miljoen euro over van Atlético Nacional en hoewel de Eredivisionist nu een veelvoud daarvan opstrijkt, ging de voorkeur uit naar een nieuw contract voor Sánchez. De club bood hem een sterk verbeterde deal aan waarmee hij door het salarisplafond zou schieten, maar de basisklant had de knoop al doorgehakt. Sánchez verlaat Ajax zodoende al na één seizoen, waarin hij 32 competitieduels speelde en 6 doelpunten maakte. Zijn contract in de Johan Cruijff ArenA liep nog vier jaar door.

Sánchez wordt na Toby Alderweireld en Jan Vertonghen de derde verdediger van Tottenham met een Ajax-verleden. De 21-jarige international is pas de eerste zomeraankoop van the Spurs. De nummer twee van het afgelopen Premier League-seizoen zag Federico Fazio, Clinton N'Jie, Nabil Bentaleb en Kyle Walker al vertrekken, maar hield zich tot dusver gedeisd. Naar verluidt is voorzitter Daniel Levy nog op zoek naar een nieuwe centrale middenvelder.

Voor Ajax betekent het vertrek van Sánchez een nieuwe klap in een toch al roerige zomer. Het eerste competitieduel ging verloren, uitschakeling in Europa is een realistisch scenario en spelers als Kenny Tete, Jaïro Riedewald en Davy Klaassen verlieten de club. Ajax haalde tot dusver Klaas-Jan Huntelaar en Kostas Lamprou transfervrij binnen, terwijl Benjamin van Leer, Dennis Johnsen en Luis Manuel Orejuela werden overgenomen van respectievelijk Roda JC Kerkrade, sc Heerenveen en Deportivo Cali.

Overmars kondigde aan dat er 'ongetwijfeld' nog wel enkele spelers bij zullen komen. "We hebben heus wel back-ups voor Sánchez klaarstaan. We willen een zo sterk mogelijk team neerzetten en op dit moment is het nog een beetje onrustig. Achterin kan er nog wel iemand bij", beaamde hij voor het duel met Rosenborg. Tegelijkertijd gaf Overmars toe dat er 'heel concrete' interesse is voor meerdere Ajacieden. Hij voegde er wel aan toe dat die spelers 'niet zo'n drive' hebben als Sánchez om Ajax te verlaten.

Gaat Davinson Sánchez slagen bij Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
7
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
12
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
14
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties