Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Tottenham steekt Man United voorbij en is dicht bij akkoord met Real Madrid'

Laatste update:

Volgens Ornstein is de transfer nog niet rond, maar is een overgang van Reguilón naar Noord-Londen 'zeer goed mogelijk'. Het zou hierbij om een permanente overstap van de 23-jarige vleugelverdediger gaan. Reguilón werd vorig seizoen door de Koninklijke nog verhuurd aan Sevilla en lijkt voor aankomend seizoen niet in de plannen van Zinédine Zidane voor te komen.

Manchester United heeft volgens Ornstein ook met Reguilón gesproken, maar heeft geen akkoord met de speler zelf of met Real Madrid op tafel liggen. In de eerdere geruchten over de interesse van the Red Devils werd ook gemeld dat Real-voorzitter Florentino Pérez graag een terugkoopoptie in een eventuele deal op zou willen laten nemen. Het is echter nog niet duidelijk of Tottenham hiermee akkoord is gegaan.

José Mourinho heeft bij Tottenham met Ben Davies, Danny Rose en Ryan Sessegnon al een aantal spelers tot zijn beschikking die links achterin uit de voeten kunnen. Rose lijkt echter nog te gaan vertrekken, terwijl Sessegnon door zijn manager nog niet rijp wordt geacht voor een basisplaats in de defensie. Reguilón zal, als hij inderdaad naar Londen verhuist, de strijd aan moeten gaan met Welsh international Davies. Zowel Tottenham als Manchester United wordt overigens ook genoemd als mogelijke bestemming voor de bij Real Madrid overbodige Gareth Bale.

Zou jij Sergio Reguilón een goede aanwinst vinden voor Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
1
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties