Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tottenham uit FA Cup na nieuwe heldenrol Tim Krul in penaltyserie

Laatste update:

Krul moest al heel vroeg in het duel in het Tottenham Hotspur Stadium capituleren, nadat hij aanvankelijk nog een treffer van Giovani Lo Celso had voorkomen. Met dertien minuten op de klok kopte Jan Vertonghen bij de tweede paal een vrije trap van Lo Celso tegen de touwen. Tottenham, waar Michel Vorm voor het eerst in anderhalf jaar een basisplaats had en Steven Bergwijn tevens aan de aftrap stond, nam na de sterke beginfase gas terug en zag Norwich City gaandeweg de eerste helft beter in de wedstrijd komen, wat resulteerde in kansen voor Emiliano Buendía en Lukas Rupp.

Uiteindelijk lukte het Norwich City om een kwartier voor tijd om op gelijke hoogte te komen. Nadat hij een minuut eerder nog een kans had laten liggen, tekende Josip Drmic voor de 1-1. Vorm kreeg een schot van Kenny McLean niet onder controle, waarna de Zwitsers international de bal voor het intikken had. Dat het uiteindelijk tot een verlenging kwam, was te danken aan Ben Godfrey. De verdediger bracht in de absolute slotfase redding op de lijn, na een inzet van Serge Aurier.

In de verlenging die volgde was Tottenham als verwacht de bovenliggende partij, maar verdedigde Norwich City heroïsch en wist het uiteindelijk een strafschoppenserie af te dwingen. In de strafschoppenserie keerde Vorm een strafschop van Kenny McLean, maar doordat Krul pogingen van Parrott en Fernandes onschadelijk maakte, greep hij uiteindelijk de hoofdrol.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties