Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tottenham verlegt aandacht na horen vraagprijs Barça

Laatste update:

De wegen van Guilherme Arana en Sevilla gaan mogelijk scheiden, al is de Spaanse club daar geen voorstander van. De linksback wil terug naar Corinthians, dat hoopt tot een akkoord met de Spanjaarden te komen. (Marca)

Nu de vraagprijs voor Malcom te hoog is, verlegt Tottenham Hotspur de aandacht naar Antonio Sanabria. De aanvaller van Real Betis, die Harry Kane tijdelijk moet gaan vervangen, kost circa 28 miljoen euro. (The Sun)

Manchester United wil zich komende zomer sowieso met drie voetballers versterken. De Premier League-club gaat in ieder geval op zoek naar een vleugelverdediger, een centrale verdediger en een spits. (Diverse Engelse media)

Santiago Solari heeft Real Madrid verzocht om nog deze maand een aanvaller te halen. Blessureleed bij Karim Benzema, Gareth Bale en Mariano Diaz zorgt ervoor dat Vinicius Junior de enige fitte optie is. (Marca)

Jacob Mensah, spelend voor Ramsgate op het achtste niveau van het Engelse voetbal, staat voor een droomtransfer. De jonge verdediger wordt op de voet gevolgd door Wolverhampton Wanders, Crystal Palace en Cardiff City. (The Sun)

Moet Tottenham Hotspur zich deze maand nog versterken?

Meer nieuws

Driessen op zijn plek gezet na Veerman-opmerking: 'Kortsluiting in bovenkamer'
44
Oranje-supporters: 'Hij hoort thuis in de zandbak en is klaar in Oranje'
30
Perez lacht Luijckx in gezicht uit: 'Wat?! Zou je hem uit de basiself halen?'
15
Oranje wint oefenduel van amateurclub; Weghorst en Van de Ven 2 keer trefzeker
33
Vaessen slaat lucratief bod af en heeft transfer binnen de Eredivisie te pakken
15
Ajax-target imponeert niet: 'Gun het niemand om 34 wedstrijden van hem te zien'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties