Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tottenham weet Cillessen alsnog te passeren en blijft actief in de CL

Laatste update:

De thuisploeg had een bliksemstart en stond al na zeven minuten op voorsprong dankzij Ousmane Dembélé. De aanvaller, die de laatste tijd vooral in het nieuws is vanwege slecht gedrag, pikte de bal bij een counter op het middenveld af, dribbelde richting het vijandelijke doel, zette twee verdedigers van Tottenham te kijk en bleef rustig tegenover Hugo Lloris: 1-0. Door de prachtige actie van Dembélé moest Tottenham alle zeilen bijzetten om met een resultaat het Camp Nou te verlaten.

Het was echter Barcelona dat in de eerste minuten de klok sloeg, waarbij Tottenham-spits Harry Kane nauwelijks in het spel werd betrokken. Christian Eriksen en Heung-Min Son hadden na verloop van tijd kansen namens de bezoekers, maar Jasper Cillessen wist zijn doel schoon te houden, ook bij een poging van de Zuid-Koreaan van dichtbij. Tottenham werd naarmate de wedstrijd vorderde sterker, maar de grootste kans kwam nog via Philippe Coutinho, die met zijn poging vlak voor het rustsignaal het aluminium teisterde.

Na de onderbreking had Tottenham goede kansen om langszij te komen. Eriksen stuitte op Cillessen, terwijl Kane het vizier niet op scherp had staan. Sergio Busquets mocht in de rust al invallen en na ruim een uur spelen betrad ook Lionel Messi het veld. Tottenham bleef echter de beste mogelijkheden creëren, zoals een goede kopkans van Moussa Sissoko, maar Cillessen hoefde zich zelden intensief in het zweet te werken.

Cillessen hield zijn ploeg bij tijd en wijle op de been, terwijl Lloris aan de andere kant van het veld aanzienlijk minder werk hoefde te verrichten. Barcelona kreeg via Coutinho de uitgelezen mogelijkheid om het duel op slot te gooien, maar de Braziliaan raakte wederom het aluminium. Even later was het Lucas Moura die Tottenham alsnog het punt bezorgde door goed voorbereidend werk van onder anderen Kane af te maken: 1-1.

-

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
12
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties