Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Totti brengt tolk in verlegenheid: 'Nee, dat ga ik echt niet vertalen'

Laatste update:

De door de UEFA ingehuurde tolk kreeg de woorden te zien, maar de vertaler schrok zich een hoedje. "Dit ga ik niet vertalen", sprak de tolk volgens De Telegraaf. Totti keek het gebeuren met een glimlach aan en hij leek de tolk aan te sporen om het te proberen. "Nee, nee. Dit is erger dan het ergste scheldwoord in het Nederlands."

"Ik ga absoluut niet zeggen wat Totti heeft geroepen", aldus de tolk. Opmerkelijk genoeg zat trainer Rudi Garcia, die er met zijn wissel voor zorgde dat Totti door het lint ging, er onbewogen naast. Garcia ligt, door matige prestaties, flink onder vuur in de Italiaanse hoofdstad.

-
Denk je dat Feyenoord wint van AS Roma?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
3
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
73
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties