Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Totti gidst AS Roma en stijgt op alltime topscorerslijst Serie A

Laatste update:

Totti opende zondagavond na een kwartier de score. Daniele de Rossi dribbelde het strafschopgebied in en verdiende een strafschop, toen hij tegen de knie van Cesare Bovo aan rende en tegen de grond ging. Totti ging achter de bal staan en maakte vanaf elf meter geen fout in de afronding, waardoor Roma op het goede spoor kwam te zitten. Genoa ging echter in de achtervolging en Maarten Stekelenburg tikte een kopbal van Andrea Bertolacci maar net onder de lat vandaan. Uit de hoekschop die volgde was Bertolacci weer gevaarlijk, maar ook nu zat Stekelenburg er goed bij.

De keeper hield Roma lang op de been, maar de druk van Genoa leverde uiteindelijk toch het gewenste resultaat op voor de bezoekers. Nicolas Burdisso bracht Marco Borriello naar de grond en de aanvaller benutte vervolgens zelf de strafschop die volgde. Die gelijkmaker was zeker verdiend, maar kort voor rust kwam Roma uit een countermogelijkheid echter bijna opnieuw op voorsprong. De lob van Federico Balzaretti was echter behoorlijk misplaatst, waardoor Roma en Genoa in evenwicht de kleedkamers opzochten voor de rust.

In de tweede helft kwam Roma wat beter voor de dag en dat leidde na een klein kwartier voor de 2-1. Het schot van Erik Lamela werd tot corner verwerkt door Bovo en Totti bracht de bal vanaf de zijkant voor het doel. De aanvoerder vond het hoofd van de achttienjarige Alessio Romagnoli, die zijn basisdebuut voor Roma maakte en dit feestje vierde met een rake kopbal. Genoa moest dus opnieuw in de achtervolging en twintig minuten voor tijd kregen de bezoekers ook nog een goede kans, maar Stekelenburg had weer een geweldige redding in huis. Niet lang daarna kreeg Juraj Kucka zijn tweede gele kaart en met elf tegen tien besliste Simone Perrotta op aangeven van Totti de wedstrijd: 3-1.

-

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
5
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
8
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
14
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties