Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Totti kapittelt Real Madrid: 'Afvragen of het probleem niet bij de club zit'

Laatste update:

De aanbieding dateert van 2004, in een periode dat het even iets minder ging met de club uit Rome. "Ik heb serieus nagedacht over een vertrek, maar besloot uiteindelijk te blijven", zegt Totti in AS. "Ik heb daar geen spijt van. Er waren wat problemen bij Roma, maar die losten zich uiteindelijk op. Ik had misschien meer geld kunnen verdienen en meer prijzen kunnen winnen, maar ik koos met mijn hart."

De nu 38-jarige Totti zegt blij te zijn met de paden die hij heeft bewandeld. "Ik wist dat het hier lastig zou worden om de Ballon d'Or of de Champions League te winnen, maar ik leef hier mijn kinderdroom. Ik heb nooit iets liever gewild dan dit shirt dragen. Ik ben misschien wel de laatste speler die zijn hele loopbaan voor één club speelt. Het is voor mij een bron van grote trots."

Iker Casillas was bij Real Madrid op weg hetzelfde te doen, maar hij vertrok deze zomer alsnog. FC Porto lijfde hem na 25 jaar in de Spaanse hoofdstad in. "Ik heb het meegekregen. Ik vind het zo jammer. Doodzonde. Hij is een geweldige speler, een groots mens en een icoon van Real Madrid. Hij heeft dit niet verdiend", vindt Totti. "Of het te vergelijken is met Raúl? Als twee van zulke symbolen vertrekken, moet je je afvragen of het probleem misschien niet bij de club zit."

Francesco Totti had ooit de Ballon d'Or moeten winnen

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
31
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
16
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
9
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties