Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Totti' weigerde topclubs: 'Ik geef een signaal af dat ik me verbonden voel'

Laatste update:

"Ik heb vele jaren in de jeugdopleiding gespeeld, maar kon in eerste instantie niet doorbreken. Na Rot Weiss Ahlen en Borussia Mönchengladbach kreeg ik weer een aanbieding van Dortmund", weet Reus, die het wel ziet zitten om de Francesco Totti van Dortmund te worden. "Ik ben nu 28 jaar, het is waarschijnlijk mijn laatste grote contract, dus ik heb er goed over nagedacht."

Meer: Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund | Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort

"Uiteindelijk waren twee dingen belangrijk voor me: een signaal afgeven dat ik me verbonden voel met de club én dat ik veel wil bereiken hier. Ik heb weinig aan woorden als 'legende'. Iedereen doet wat hij denkt dat het beste is. Het is natuurlijk sensationeel voor de fans en de club dat je zolang bij een club zit als Totti bij AS Roma. Maar iedereen moet dat voor zichzelf bepalen."

Reus geeft tegenover Duitse media aan dat hij hoopt dat huurling Michy Batshuayi langer bij BVB blijft: "Dan zou ik erg blij zijn. Hij heeft laten hoe belangrijk hij kan zijn voor ons." Michael Zorc, sportief directeur, laat in gesprek met BILD in het midden of de spits van Chelsea kan worden gestrikt: "Het is duidelijk dat we voor volgend seizoen een juist persoon wil hebben."

Verwacht jij dat Marco Reus zijn hele profcarrière gaat voetballen bij Borussia Dortmund?

Meer nieuws

Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
4
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
21
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
11
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
14
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties