Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Toulouse hekelt 'arrogant' Barcelona: 'Het is toch niet te geloven'

Laatste update:

Gesprekken van Toulouse met Todibo over een nieuw contract liepen in november al vast. Olivier Sadran, president van Toulouse, steekt zijn woede in gesprek met L'Équipe niet onder stoelen of banken. "Ze hebben zich niet gedragen als een grote club. Het is toch niet te geloven dat ze verklaren dat de speler zich in juni bij hen aansluit, terwijl ik niemand ken die nu al weet wat er in de komende zes maanden gaat gebeuren."

Van ernstig auto-ongeluk naar Camp Nou: 'Wisten niet of hij nog kon voetballen'

Lees hier ons verhaal over Jean-Clair Todibo, die vanaf komende zomer bij Barcelona speelt.Lees artikel

"Het leven heeft soms verrassingen in petto, soms ook enkele onaangename verrassingen. Deze bekendmaking toont hun arrogantie. Van een grote club is dit niet erg gracieus, ook al hebben ze het recht het zo te doen", aldus Sadran, die baalt dat Todibo zonder vergoeding en met slechts tien Ligue 1-wedstrijden achter de rug de stap naar Barcelona maakt.

Zaakwaarnemer Bruno Satin meldde eerder dat eraan wordt gewerkt om Todibo deze winter al naar Barcelona te laten verkassen. "Geen commentaar", reageert Sadran. "Maar je kan je geld erop wedden dat hij bij ons is tot juni. Hij heeft veel kwaliteiten, maar geen ervaring. Is Barcelona echt de beste keus voor Todibo? Ik ben er niet van overtuigd."

Begrijp jij de woede bij Toulouse?

Meer nieuws

Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
0
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
44
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
67
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties