Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Touré haalt 'manipulator Pep' verder door het slijk: 'Ik werd verwaarloosd'

Laatste update:

"Net als alle spelers heb ik weleens gekibbeld met mijn trainers. Maar op een gegeven moment gaan mannen die elkaar niet begrijpen uiteindelijk verzoening zoeken. Dit is niet mogelijk met Pep, hij is erg star. De andere spelers zullen het wel nooit toegeven en het in de media gooien, maar sommigen hebben al tegen mij gezegd dat ze hem haten. Want hij manipuleert en speelt met je hoofd."

"Toen hij bij City arriveerde, vertelde hij mij dat ik de jeugd moest gaan coachen, ook al had ik mogelijkheden om te vertrekken. Dat vroeg hij ook vorige zomer. Misschien vreesde hij dat hij de controle over de kleedkamer zou verliezen, want hij wist wat ik voor de groep betekende. Maar nadat de transferwindow was gesloten, zag ik dat ik van de ploeg was verwijderd", aldus Touré, die de zogenaamde genialiteit van Guardiola afzwakt.

"Hij wil met zijn eigen spelers succes behalen, niet met spelers die hij niet zelf heeft gekozen. Dit is zijn project. Bij Barcelona heeft hij niets uitgevonden. Hij had gewoon de intelligentie om toe te passen wat Johan Cruijff heeft neergezet. Hetzelfde deed hij bij Bayern München en City. Maar bij Crystal Palace of Watford zou het niet werken. Pep wil gezien worden als genie. Hij geniet ervan. Maar hij is een komiek. Als hij tijdens een wedstrijd aan zijn hoofd krabt om te laten zien dat hij diep nadenkt… Dat maakt me aan het lachen."

Touré vindt het hypocriet dat Guardiola de routinier de hemel in prees bij zijn afscheid. "Maar ik heb het hem laten doen. Ik had liever geen ceremonie, dan kon ik met opgeheven hoofd vertrekken. Ik heb de indruk dat Pep, zonder respect en erkenning, mijn laatste seizoen wilde verpesten. Ik had graag vertrokken zoals Andrés Iniesta en Gianluigi Buffon dat deden. Maar Pep stak daar een stokje voor. Ik was gefrustreerd en werd verwaarloosd", besluit de veteraan, die in totaal acht jaar actief was bij City.

Meer nieuws

V/d Vaart wil Oosting van transferdoelwit af brengen: 'Het is niet verstandig'
5
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
19
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
19
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
15
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties